Ontdek frogblue op de Henk en Fred Beurs!
Ontdek frogblue op de Henk en Fred Beurs!<

Ontdek frogblue op de Henk en Fred Beurs!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat wij met frogblue onze smart home oplossingen zullen presenteren op de komende Henk en Fred Beurs. Als toonaangevende aanbieder van smart home systemen kijken we ernaar uit om onze innovatieve producten te presenteren aan installatieprofessionals en vakgenoten.

Evenementdata:

Dinsdag 19 september: 10:00 – 18:00 uur

Woensdag 20 september: 10:00 – 21:00 uur

Donderdag 21 september: 10:00 – 18:00 uur

Locatie evenement:

Expo Houten

Meidoornkade 24

3992 AE Houten

Bij frogblue geloven we in een toekomst waarin gebouwen intelligent en efficiënt kunnen worden beheerd. Ons revolutionaire frogblue-systeem biedt een uitgebreide draadloze beheeroplossing voor zowel woningen als commerciële ruimtes. Van verlichting en klimaatbeheersing tot beveiliging, raambekleding en toegangscontrole, onze geavanceerde technologie maakt gemakkelijk draadloze bediening mogelijk met minimale bedrading en energieverbruik. Met de FrogCloud-app kunt u moeiteloos uw hele gebouw wereldwijd beheren.

Bezoek onze stand op de Henk en Fred Beurs om de toekomst van smart home zelf te ervaren. Ons deskundige team staat klaar om inzichten te geven in de voordelen van frogblue en hoe het uw projecten naar een hoger niveau kan tillen. Er worden ook live demonstraties gegeven van onze innovatieve oplossingen, zodat u de kracht van frogblue in actie kunt zien.

Mis deze unieke kans niet om te ontdekken hoe frogblue uw gebouwen slimmer en efficiënter kan maken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op de Henk en Fred Beurs!

#frogblue #smarthome #innovatie #HenkenFredBeurs #ExpoHouten

Bestel hier jouw gratis kaartjes voor de beurs!

  • Deel dit berichtt:

Andere blogberichten