Al bijna 20 jaar actief in Smart Home oplossingen!

Sinds de start in 2005 maakt Tradim® naam als ontwikkelaar, producent en leverancier van slimme, betaalbare en unieke dimoplossingen. Wij waren een van de eersten die een dubbele dimmer of duo-dimmer op de markt brachten. En helemaal uniek: wij bedachten ook de inlegplaatjes en knoppen voor de duo-dimmer zodat die pasten bij de bekende merken schakelmateriaal.

De afgelopen paar jaar hebben wij ons assortiment uitgebreid met slimme dimmers die met communicatieprotocollen als Zigbee, wifi, Bluetooth of Z-Wave werken. Door onze langjarige ervaring zijn wij OEM-partner geworden voor fabrikanten van verlichting en schakelmateriaal.

Door de strategische samenwerking met frogblue geven wij invulling aan onze ambitie om met meer dan alleen verlichting bezig te zijn en aanbieder te worden van een uitgebreid Smart Home concept: verlichting, klimaatbeheersing, beveiliging, toegang, raambekleding/rolluiken en energiebeheer geven invulling aan onze missie om comfortabel wonen en werken mogelijk te maken.

Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke markt. Onze producten vinden hun weg via de installateur, producenten van verlichting, elektrotechnische groothandels, grote bouwmarkten en enkele geselecteerde webshops.

We staan als bedrijf dicht bij onze klant en hebben oog voor nieuwe ontwikkelingen. Dit, gecombineerd met ons uitgebreide netwerk van leveranciers en partners, maakt van Tradim® een sterke, actieve en betrouwbare partner.

Tradim® is kwaliteit Ons assortiment en meer

Naast ons standaard assortiment, ontwikkelen en produceren wij ook dimoplossingen op klantvraag. Meer weten? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Bekijk ons assortiment