Frogblue Applicaties

Het frogblue systeem bestaat uit kastjes (frogs) die achter een schakelaar in de inbouwdoos geplaatst worden. Hiermee kunnen alle apparaten zoals verlichting, klimaatbeheersing, beveiliging, jaloezieën, gordijnen en toegang draadloos in een woning of gebouwen aangestuurd worden. Kortom, met geen tot minimale bekabeling en energieverbruik biedt frogblue een compleet draadloos beheersysteem voor woningen en bedrijven. Eén enkele app bestuurt het hele gebouw wereldwijd via de FrogCloud.

Verlichting
Frogblue is compatibel met de gangbare lichtschakelaars/-knoppen en verlichting van alle fabrikanten. Meer lezen over verlichting op de website van frogblue!
Zonwering
Regel uw jaloezieën in het hele gebouw vanaf elk willekeurig punt en zet afzonderlijke jaloezieën van elke ruimte op hun individuele positie. Meer lezen over zonwering op de website van frogblue!

Verwarming, koeling, ventilatie
Of het nu vloerverwarming, klassieke of elektrische radiatoren zijn. Met frogblue verwarm of koel je eenvoudig hele gebouwen, kamers of verdiepingen op de perfecte temperatuur. Meer lezen over verwarming op de website van frogblue!
Alarminstallatie
Naast de functie als gebruikersinterface met aanraakscherm voor het smart home is frogDisplay ook als alarminstallatie bruikbaar. Meer lezen over alarminstallatie op de website van frogblue!
Bediening
Het frogblue systeem kan op verschillende manieren worden aangestuurd. Meer lezen over bediening op de website van frogblue!
Onderweg
Met de frogControl app en het frogDisplay kan het smart home ook snel en eenvoudig onderweg worden bekeken en aangestuurd. Zonder cloud en 100% veilig! Lees meer op de website van frogblue!
Flexibel huis
Met de oplossing van frogblue hoeft u niet al in de ruwbouw of in het midden van de renovatie te beslissen welke schakelaar/knop welke verlichting moet schakelen. Lees meer op de website van frogblue!
Tradim® B.V.
  • Aalsbergen 9
  • 6942 SE Didam (NL)
Bedrijfsgegevens
  • KvK: 78081246
  • BTW: NL861258113B01
Website realisatie Pixel Creation