Frogblue Applicaties – Bluetooth Domotica 2023

Frogblue biedt slimme thuisoplossingen op basis van zijn eigen frogblue Bluetooth® mesh netwerk, die volgens de hoogste kwaliteitsnormen voor 100% in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd worden.

Het frogblue systeem bestaat uit kastjes (frogs) die achter een schakelaar in de inbouwdoos geplaatst worden. Hiermee kunnen alle apparaten zoals verlichting, klimaatbeheersing, beveiliging, jaloezieën, gordijnen en toegang draadloos in een woning of gebouwen aangestuurd worden.

Frogblue is geschikt voor gebruik in bestaande en nieuwbouw, van afzonderlijke appartementen tot kantoorgebouwen.

Kortom, met geen tot minimale bekabeling en energieverbruik biedt frogblue een compleet draadloos beheersysteem voor woningen en bedrijven. Eén enkele app bestuurt het hele gebouw wereldwijd via de FrogCloud.

Waarvoor kan je frogblue gebruiken? Onderstaand lees je een aantal frogblue applicaties!

frogblue verlichting
Verlichting
Frogblue is compatibel met de gangbare lichtschakelaars/-knoppen en verlichting van alle fabrikanten. Meer lezen over verlichting op de website van frogblue!
frogblue zonwering
Zonwering
Regel uw jaloezieën in het hele gebouw vanaf elk willekeurig punt en zet afzonderlijke jaloezieën van elke ruimte op hun individuele positie. Meer lezen over zonwering op de website van frogblue!

frogblue verwarming koeling ventilatie
Verwarming, koeling, ventilatie
Of het nu vloerverwarming, klassieke of elektrische radiatoren zijn. Met frogblue verwarm of koel je eenvoudig hele gebouwen, kamers of verdiepingen op de perfecte temperatuur. Meer lezen over verwarming op de website van frogblue!
frogblue alarminstallatie
Alarminstallatie
Naast de functie als gebruikersinterface met aanraakscherm voor het smart home is frogDisplay ook als alarminstallatie bruikbaar. Meer lezen over alarminstallatie op de website van frogblue!
frogblue bediening
Bediening
Het frogblue systeem kan op verschillende manieren worden aangestuurd. Meer lezen over bediening op de website van frogblue!
frogblue onderweg
Onderweg
Met de frogControl app en het frogDisplay kan het smart home ook snel en eenvoudig onderweg worden bekeken en aangestuurd. Zonder cloud en 100% veilig! Lees meer op de website van frogblue!
frogblue flexibel huis
Flexibel huis
Met de oplossing van frogblue hoeft u niet al in de ruwbouw of in het midden van de renovatie te beslissen welke schakelaar/knop welke verlichting moet schakelen. Lees meer op de website van frogblue!
frogblue inschrijven cursus