Tradim® B.V. introduceert frogblue in Nederland
<strong>Tradim® B.V. introduceert frogblue in Nederland</strong><

Tradim® B.V. introduceert frogblue in Nederland

Met trots introduceren wij frogblue in Nederland! Frogblue is een innovatief systeem met beveiligde Bluetooth technologie en is daarmee onderscheidend t.o.v. andere systemen:

– die draadloos (wifi, Zigbee)
Wat is wifi of Zigbee? Lees in deze blog meer over deze protocollen.

-of bedraad (KNX, DALI) werken.
KNX is een communicatieprotocol dat beschrijft hoe producten in de automatisering van woningen en gebouwen met elkaar communiceren. DALI (Digital Adressable Lighting Interface) is een oplossing voor communicatie tussen armaturen en alle apparaten die daarop zijn aangesloten.

frogs
Het frogblue systeem bestaat uit kastjes (frogs) die achter een schakelaar in de inbouwdoos geplaatst worden. Hiermee kunnen alle apparaten zoals verlichting, klimaatbeheersing, beveiliging, jaloezieën, gordijnen en toegang draadloos in een woning of gebouwen aangestuurd worden. Kortom, met geen tot minimale bekabeling en energieverbruik biedt frogblue een compleet draadloos beheersysteem voor woningen en bedrijven. Eén enkele app bestuurt het hele gebouw wereldwijd via de FrogCloud.

Wat is mijn voordeel?
-Geen tot minimale bekabeling
-Laag in energieverbruik
-Compleet draadloos beheersysteem
-Eén enkele app bestuurt het hele gebouw

Tradim
Sinds 2006 heeft Tradim® naam gemaakt als ontwikkelaar, producent en leverancier van producten die van dim- en ledtechnologie gebruik maken. Onder het Tradim® label wordt volledig in eigen beheer een breed scala aan producten ontwikkeld, geproduceerd en geleverd aan de zakelijke markt.

Wij denken voortdurend  met de consument mee in oplossingen voor slimmere woningen en hoe ze kunnen besparen op energie in deze dure tijd. Frogblue sluit perfect aan op onze visie. Daarom hebben wij besloten frogblue aan ons assortiment toe te voegen en op de Nederlandse markt te introduceren.

Afbeelding 1: Frogs

Bouwbeurs 2023 van 6-10 februari in de Jaarbeurs Utrecht
Wij verheugen ons op onze samenwerking met frogblue tijdens de Bouwbeurs 2023 in de Jaarbeurs Utrecht. Verzamel de informatie die je zoekt over innovatieve technologische oplossingen en systemen op onze stand in hal 7 (standnummer 07.F051). Ons team van experts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en de optimale oplossing aan te bieden dat voldoet aan jouw specifieke situatie.

Neem contact op met Tradim® B.V. voor meer informatie over Frogblue of kom op de Bouwbeurs naar onze stand om kennis te maken.

  • Deel dit berichtt:

Andere blogberichten

Tradim® B.V.
  • Aalsbergen 9
  • 6942 SE Didam (NL)
Bedrijfsgegevens
  • KvK: 78081246
  • BTW: NL861258113B01
Website realisatie Pixel Creation