Tradim® B.V. introduceert frogblue in Nederland
<strong src=

Tradim® B.V. introduceert frogblue in Nederland

Update: Tradim® geeft een 2-daagse cursus waar alle ins en outs van frogblue® worden uitgelegd. Hiermee introduceert Tradim frogblue in Nederland. In deze twee dagen wordt er door middel van veel praktijk uitgelegd hoe dit nieuwe domotica systeem werkt! Meld je snel aan! Plekken zijn beperkt. Aanmelden

Met trots introduceren wij frogblue®in Nederland! Frogblue® is een innovatief systeem met beveiligde Bluetooth technologie en is daarmee onderscheidend t.o.v. andere systemen:

  • die draadloos (wifi, Zigbee)
  • of bedraad (KNX, DALI) werken.

frogs
Het frogblue® systeem bestaat uit kastjes (frogs) die achter een schakelaar in de inbouwdoos geplaatst worden. Hiermee kunnen alle apparaten zoals verlichting, klimaatbeheersing, beveiliging, jaloezieën, gordijnen en toegang draadloos in een woning of gebouwen aangestuurd worden. Kortom, met geen tot minimale bekabeling en energieverbruik biedt frogblue® een compleet draadloos beheersysteem voor woningen en bedrijven. Eén enkele app bestuurt het hele gebouw wereldwijd via de FrogCloud.

Wat is mijn voordeel?
-Geen tot minimale bekabeling
-Laag in energieverbruik
-Compleet draadloos beheersysteem
-Eén enkele app bestuurt het hele gebouw

Tradim®
Sinds 2006 heeft Tradim® naam gemaakt als ontwikkelaar, producent en leverancier van producten die van dim- en ledtechnologie gebruik maken. Onder het Tradim® label wordt volledig in eigen beheer een breed scala aan producten ontwikkeld, geproduceerd en geleverd aan de zakelijke markt.

Wij denken voortdurend  met de consument mee in oplossingen voor slimmere woningen en hoe ze kunnen besparen op energie in deze dure tijd. Frogblue® sluit perfect aan op onze visie. Daarom hebben wij besloten frogblue® aan ons assortiment toe te voegen en op de Nederlandse markt te introduceren.

frogblue werking achter een stopcontact schakelaar
Afbeelding 1: Frogs

Wil je meer weten over Tradim® en frogblue®, en/of op de hoogte gehouden worden van de informatiedagen die eraan komen. Neem dan even contact met ons op!

  • Deel dit berichtt:

Andere blogberichten